Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Bir Cocugun Algılayabilecegi Anlatimla LGBT+ Hakkinda Cevaplar

BuseOstujk

BuseOstujk

Trans Kadın
Mesajlar
4,344
Tepkime puanı
8,723
Yaş
43
Konum
Yurtdışı
Meslek
Forum Botu
Gecen gun olesine internet sorfu yaparken tumubilir sitesinde bir paylasima denk gelince acikcasi birazcik sasirdim .. Dusunuyorum da bizim zamanimizda ki nesil daha mini mini yavrucakken anne babalarina '' ben nasil dunyaya geldim ? '' diyerek bu soruyu mutlaka sormustur . Tabi baslarda '' seni leylekler getirdi yavrucum '' gibi cevaplar alsanizda , ilerleyen yillarda ve degisen gelisen toplumumuzda bunun leylek konusu olmadigini cozumlemis olduk hep birlikte ..

Hep diyoruz ya '' elin gavur memleketinde olsam , sole rahat olurdum , bole bilinclenirdim '' kendimizi kandiriyoruz halbuki .. Biz cocuklara nasi cevaplar veriyoruz .. o cin fikirli veletlerin sorularina hazirliklimiyiz .. kendimizi kulturlu bireyler olarak mi yetistirdik ? Yoksa halen cahilce cevaplar vererek o minik beyinleri bize yapildigi gibi koreltiyormuz ? ..

Hal hazirda buraya uye veya deil bizim gibi olanlarin %99 kismi okumak arastirmaktan bi haber kendini tanimlayamiyorken , minicik sabi subyan , ukela ve umursamazca sorar mi sorar LGBT+ hakkinda bilgileri .. Homofobik bireyler yetistirmek iste burada basliyor aslinda .. o kucucuk beyinleri ciddiyetle bilinclendirmedigimiz surce toplumumuz hakkinda sikayetlenen forum uyeleri yorumlari daha cok okuruz .. Vel hasil avrupali , ecnebi gavurlar bakalim hazirliklarini nasil yapmis ..

https://only-mildly-evil.tumblr.com%2Fpost%2F180807850841 View: https://only-mildly-evil.tumblr.com/post/180807850841/wanna-know-whats-easy-to-explain-to-your-kids



Çocuğunuza, hatta küçük çocuklara bile, mantıklı bir şekilde LGBT + olmanin , anlatmanın kolay olduğunu bilmek ister misiniz?

Trans kadını mı? “Bir oglan çocuğun vücudunda doğdu, ama bir kızın beynine sahip. Şimdi vücudunu beynine uyacak şekilde değiştiriyor ”

Trans adam mı? “Bir kızın vücudunda doğdu, ama bir çocuğun beyni var. Şimdi bedenini beynine uyacak şekilde değiştiriyor ”

Cinsiyetsiz kişi mi? “Beyni erkek ya da kadın değil. Kadın ve erkek arasında ya da dışındalar. ” (
Geneli ''Ben insanim'' kelimesinin arkasina saklanir. Halbuki canlari ne isterse o olurlar , Gorusum bisexuellikle cogunukla karistirilior olmasidir)

Akıskan cinsiyet insanı? Beyinleri cinsiyetler arasında değişiyor.

Lezbiyenler? “Bazı kadınlar, kadınları tıpkı erkeklerin sevdiği gibi sever. Aynı aşk, ama erkek yerine bir kadın için. ”

Eşcinsel erkekler? “Bazı erkekler erkekleri tıpkı erkeklerin kadınları sevdiği gibi sever. Aynı aşk, ama bir kadın yerine bir erkek için. ”

Biromantik ve / veya Biseksüel insanlar? “Bazı insanlar hem erkekleri hem de kadınları sever.”

Panromantik ve / veya Panseksüel insanlar? “Bazı insanlar bütün cinsiyetleri sever.” (
tam tercumesini cozemedim bende)

Polyromantic ve / veya Polysexual insanlar? “Bazı insanlar bircok cinsiyetleri sever, ama hepsini değil.”

Skolioromantik ve / veya Skoliosexual insanlar? “Bazı insanlar erkek ve kadın arasındaki veya dışındaki cinsiyetleri sever.” (
Hayran uyeler bu gruba biraz giriyor sanirsam)

Aromantic insanlar? “Bazı insanlar romantik çekiciliği hissetmezler. Hala arkadaşlarını ve ailelerini sevebilirler, sadece insanları romantik olarak sevmezler. ”

Aseksuel insanlar? “Bazı insanlar görünüşe göre cazibe hissetmezler.” (“Bakıma dayalı cazibe” derken, cinsel çekim demek istiyorum, bunun ne olduğunu derinlemesine açıklamak zorunda değilsiniz, bunun gibi basit bir şey olacak)

Aro-age (subyanci) insanlar? “Bazı insanlar görünüşe göre romantik bir cazibe veya cazibe hissetmezler.”

Poliamorlu insanlar mı? “Bazı insanlar aynı anda birden fazla kişiyi sever ve bu sorun değil.” (
birden fazla manitayi idare eden tipler)

Demiromantic ve / veya Demisexual insanlar? “Bazı insanlar, bir süredir arkadaş olana kadar birileri aramaya dayalı olarak, romantik bir cazibe veya cazibe hissetmezler.” (
Samimiyet kurmadan icsel bir bag veya durtu olusmaz , yani nerden buldum ben bu tipi dediginiz olmustur mutlaka)

Greyromantik ve / veya Greysexual? “Bazı insanlar hayatlarında sadece birkaç kez görünüme dayanan romantik çekicilik veya çekicilik hissederler”
(İsterseniz oryantasyonunuz için bir açıklama eklemek için çekinmeyin)
Açıkçası, bunlar çocuklar için basitleştirilmiş, ancak on dakika içinde hepsiyle karşılaştım. Bu şeyleri çocuklarınıza açıklamak zor değildir.

Şimdi, çocuğunuza anlamlı gelen herhangi bir şekilde açıklamanın neyin zor olduğunu biliyor musunuz?

Homofobiniz ve / veya transfobiniz.

“Beni ya da diğer insanları incitmeyen bu insanları sevmiyorum çünkü…” Çünkü neden? Çünkü dinin yanlış olduğunu mu söylüyor? Çünkü çocukları olamaz? Dininiz ayrıca, dünyanın bir çamur topundan yaratıldığını, fen dersinden bunun doğru olmadığını bildiklerini söylüyor. Bazen dininizin söylediği doğru değil. Bazı düz insanların da çocukları olamaz, onlardan nefret ediyor ve onlardan korkuyor musunuz? Sence seni mi yoksa çocuklarını banyoda mı yoksa soyunma odasında mı inciteceklerini düşünüyorsun? Bunu yapar mısın? Bu insanlar senin gibiler ve kimseye bir şey yapmazlar. Elbette bunlardan birkaçı kötüdür, fakat sizin gibi birkaç kişi kötüdür, bu sizi kötü mü yapıyor? Sadece onlar için sağlanan kamu tesislerini kullanmak için oradalar. Onları yalnız bırak. Çocuğunuza bunu söylemediniz mi? Söyleyecek güzel bir şeyin yoksa, hiçbir şey söylemeyin mi? Vaaz ettiğin şeyleri uygula, sorun çıkarmazlar.



Bizim ulkemizde cocuk soru sordugunda ..

Senin aklin ermez simdi yavrum bole seylere, buyuyunce ogrenirsin .

Edepsize bak , nereden ogreniyo bu cocuk bunlari bilmem ki .

Terlik gelio terlik , bir daha duymiycam senden bole seyler ..
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst