Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Cdturks 7. Yaşında

  • Konbuyu başlatan Esma
  • Başlangıç tarihi
Esma

Esma

Trans Kadın
Yönetici
Denetleme Kurulu
Mesajlar
8,778
Tepkime puanı
9,345
Yaş
29
Konum
Türkiye
Meslek
Yönetici
Değerli Arkadaşlar.
Forumumuz iyisiyle kötüsüyle 7.yılımızı geride bıraktır. Kah üzüldük, kah sevindik. Sevinçlerimizi ve mutluluklarımızı birlikte paylaştık.
Geriye dönüp baktığımızda zamanın su gibi akıp geçtiğine bir kez daha şahit olduk.
Forumun sayesinde siz dostlarımızın sayesinde her geçen gün kendimizi geliştirip, dün yapamam, edemem deyip de imkansız gördüğüm birçok şeyi başardım ve başaran arkadaşlarımıza şahit oldum.

Sözü daha fazla uzatmadan sizleri 7. yılın şerefine hazırlamış olduğum kısa bir slayt gösterisi ile baş başara bırakıyorum. Benim fotoğrafım neden yok diyen arkadaşlarımız için kısa bir not: Fotoğraflar en çok yorum alan konular içerisinden veya en çok yorum alan konu sahibinin yeni güncel konularından rastgele seçilmiştir. Sığdırabildiklerim bukadar, diğer arkadaşların yerleri kalbimizdedir...
Saygılarımla



Kullanılan Fotoğraf Sahipleri: @arzuolgcd @aslicamda06 @BuseOstujk @Cd_Aleyna @cdmehtapp @Ceyda Talu @cinna @damla melis @Duygulum @Elçin @Esma @kumsal_kırmızı @Melike @MissPhase @Neva @Pursuitday @Selinnn @SibeL @sinem @aslandeniz @duyguSelin @esin.eken @-Eylul- @MiraiMisa

(Fotoğraf sahibi arkadaşlar gizlilik konusundaki hassasiyetimi biliyorsunuz. Fotoğrafları kullandım ama, seçtiğim resimler özel-vip alan dışındaki "herkese açık" bölümde yayınlanan konulardan seçilmedir. Resimler youtube yüklendi ama "liste dışı" olarak tabir ettiğimiz youtube aramalarına kapalı şekilde yüklenmiştir. Site haricinde dışarıdan herhangi bir kullanıcı tarafından arama ile bulunup görülemez.)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst