Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

CDTurks Portal Yenilendi

  • Konbuyu başlatan Esma
  • Başlangıç tarihi
Esma

Esma

Trans Kadın
Yönetici
Denetleme Kurulu
Mesajlar
8,775
Tepkime puanı
9,345
Yaş
29
Konum
Türkiye
Meslek
Yönetici
Forumun 4 yaşına uygun olarak CDTurks kimliğinin artık biraz kurumsal bir görünüme kavuşması adına sitemizin girişini farklı bir tasarım ile değiştirdik.

Yeni tasarım ile birlikte her yeni gelen ziyaretçiye, CDTurks kimdir, Neyi Amaçlar tarzında oluşturulan sayfalar ile gurubumuzun amaçları ve hedefleri önceden açık bir şekilde paylaşılmışır.



Oluşturulan "Galeri" sekmesi ile yeni gelen kayıt olacak üyelere örnek teşkil etmesi amacıyla ve siteyi ziyaret eden kişilere bir cd isteyince nekadar kadınsı olabileceğinin göstergesi olarak bazı resim örnekleri paylaşılmıştır.


Yakında devreye girecek olan Blog sayfası günün kadınsı makyaj giyim kombin vs paylaşımlar ile forumdan tamamen kopmadan ziyaretçileri forum içerisine yönlendirecek şekilde paylaşımlar yapılacaktır.


Post automatically merged:

Sinema ve TV'den derleyerek hazırladığım kolaj videosuda burada dursun

View: https://www.youtube.com/watch?v=-UfUhrk6pcA
 
Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst