Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Credit Suisse

aleyna

aleyna

Trans Kadın
Mesajlar
768
Tepkime puanı
3,082
Konum
✈ 25.000 ft.
Meslek
kabin görevlisi
Kaynak: 24 Aralık 2018, Pazartesi günkü İngiltere'de yayınlanan The Times gazetesi haberidir.

The Times gazetesi İngiltere'de ağır abilerin ve ablaların okuduğu 2 ciddi gazeteden biridir.

Haber gerçekten çok uzundur. Bu özeti değil, bire biri, ama kısaltılmışıdır.


İş Dünyasında Başarı Ödülüne Layık Görülen Üst Tepe Yönetici Crossdresser Banker'e Kadınların Tepkisi

Haber Sahibi - Lucy Bannerman, The Times



Bay Philip Bunce çalışma hayatının yarısını Bayan Pippa olarak geçiriyor​

Fotoğraf - Micha Theiner, The Times


Bazen peruk ve bayan elbiseyle işe giden erkek Credit Suisse direktörü, İş Dünyasında En İyi 100 Kadın listesinde yer alarak öfkeye yol açtı.

(Credit Suisse dünyanın en önde gelen İsviçre bankalarından biridir)

Evli ve iki yetişkin çocuk babası olan Philip Bunce, tipik olarak iş hayatında ve gerçek hayatında zamanının yarısını Philip, yarısı da ikincil kimliği olan bayan Pippa olarak geçirmektedir. Ve kendini “gender fluid” ve “non-binary” olarak tanımlamaktadır.

(Bu durumu en iyi şekilde Türkçe'de sadece "Crossdresser" - Giyim odaklı, cinsel tercihten bağımsız, gazete haberinde ifade edildiği çerçevesinde - olmak ile değerlendirebiliriz)

(gender fluid - cinsel yönelim ve biyolojik cinsiyetten bağımsız, kişinin kendini kadın ve erkeğin dinamik akışkan bir karışımı olarak hissetmesi, bu bağlamda, kişi kendini kadın ya da erkek olarak tanımlamazken bazen daha erkek bazı zamanlar ise daha kadın hissedebiliyor, veya da kendini sabit tek bir cinsel yönelim/cinsiyet kimliği ile açıklamayan kimse)

(non-binary - kadın yada erkek değilim hissettiğim cinsiyetteyim demenin kısacası)


Bay Bunce, kendisi ile yapılan görüşmede; küçüklüğünden beri çapraz giyim ile ilişkili olduğunu, ama kariyer basamaklarını bir erkek olarak tırmanıp, bu dünya çapındaki Yatırım Bankasında çok köklü ve oturmuş ve oldukça kıdemli garantili tepe nokta bir pozisyon elde edene kadar beklediğini ve artık dört yıldan beri işyerine düzenli oarak çapraz giyinerek gitmeye başladığını söylüyor.




Bu hafta, Bayan Pippa, Financial Times'ın İş Dünyasındaki Yılın En Başarılı 100 Kadın Yönetici listesinde yer aldı.

(Financial Times, İngiltere'de yayınlanan, dünyada tanınırlığı en yüksek pembe renkli sayfaları olan global finans gazetesidir)


'Bu bir hakaretir': İş dünyasının kadın yıldız yöneticilerinden Bayan India Willoughby, iş hayatının yarısını peruk ve kadın elbisesi ile geçiren Credit Suisse tepe patronlarından birinin Financial Times en başarılı 100 Kadın Yönetici Listesinde değerlendirilmesini bu kelimelerle değerlendirdi.



Credit Suisse Tepe Direktörü Philip (sağda) ve Pippa (solda) olarak. Financial Times'ın yılın en başarılı 100 kadın yöneticisi listesindeki yer alışı, iş dünyasında kadınların aşağılanması eleştirileriyle karşılandı.​



Bayan Pippa Bunce (ortada) Mastercard ile 'orijinallik'in önemi' hakkında konuşuyor. Banka Direktörü zamanını 'elli-elli' arasında Pippa ile Philip arasında paylaştığını ifade ediyor.​


Bay Bunce - Bayan Pippa bu prestijli ödülü kabul etmekten onur duyduğunu söyledi.

Bayan Pippa Financial Times en başarılı 100 Kadın Tepe Yönetici arasında 32. olmuştur.


The Times'ın ödülle ilgili sorular sormak için yaklaştığında, Bay Bunce yorum yapmaktan kaçınmıştır, ancak Credit Suisse Yönetim Kurulu ödül ile ilgili 'kapsayıcı ve adil bir işveren olmaktan gurur duyduklarını' resmi web sitelerinde yayınlamışlardır.

Helen Barrett da şöyle düşündü, ve şöyle yazıyor: “Bu bir kadın değil, bir kadından ödül alan bir adam.”

Ancak iş dünyası da bu görünümünden ikiye bölünmüştür.

Twitter'ında yazan Jason Shaw, şunları söyledi: ‘Bu önemli bir ayrım ve cinsiyet paritesi yönünde atılmış cesur bir adım.

Gittikçe daha fazla, cinsiyetsizlikli bir spektrumda yaşadığımızı anlamaya başladık. Bu cinsiyet akışkan bireyi tanıyarak, bu liste ve ödülü ve Credit Suisse, cinsiyet yanlılığına anlamlı bir şekilde meydan okumaktadır. Teşekkürler.'



Aynı zamanda Philip Brice olarak da bilinen Pips Brice, Credit Suisse'de küresel pazarların teknolojisi çekirdek mühendislik entegrasyon bileşenlerinin başkanıdır.​



Bunce ödülü kabul ettiği için eleştirildi, ancak herkes o kadar eleştirel değildi. Twitter'da yazan Jason Shaw şunları söyledi: ‘Bu önemli bir ayrım ve cinsiyet paritesi yönünde atılan cesur bir adım.​



Pippa Bunce (resimdeki) ödülü aldığı için 'onur duyduğunu' ve 'her türlü toplumsal cinsiyet çeşitliliğinde ilerleme kaydetmekten gurur duyduğunu' söyledi.​
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst