Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Daha iyi bir CdTurk's için

  • Konbuyu başlatan Esma
  • Başlangıç tarihi
Esma

Esma

Trans Kadın
Yönetici
Denetleme Kurulu
Mesajlar
8,739
Tepkime puanı
9,329
Yaş
29
Konum
Türkiye
Meslek
Yönetici
Değerli CdTurk's halkı,

Yıllar önce çıktığımız bu yolda ilk amacımız cd arkadaşlar için rehber olabilecek, fikir alışverişi yapabilecek bir ortam oluşturmaktı. Bu amaçla çalıştık çabaladık.
4 yıla yaklaştığımız bu süre sonunda kısmende olsa bazı arkadaşlara rehber olup yardım edebildiğimizi düşünüyorum.
Şuanda mevcut konularımız daha önce açılan konularımız yeni gelen arkadaşlarada rehberlik sağlamaya devam edecektir. Ancak artık birçok konuya değindiğimiz için crossdresser adına sorulmadık konumuz kalmadı. Her yeni gelen üyede bizlerle kaynaşmak olsun, beğeni toplamak olsun defalarca açılmış konuları tekrar tekrar açarak yeniden kendimizi tekrar eder hale geldik.

Vel hasıl kelam foruma yeni bir soluk getirmeye ihtiyaç var. Forumda yeni alanlar oluşturalım diyorum. Hergün "külotlu çorap giydim cdmiyim, sevgilimin donunu giydim mutlu oldum, sütyenim sıktı canım yandı" gibi konular yerine forumda gelin farklı kültürlere yer verelim.

Forumda "kültür,sanat,aktivite,seyehat,bilgisayar oyunları,kitap tavsiyeleri" gibi alanlar oluşturalım diyorum. Böylelikle forumda daha eğlenceli katılım gösterilebilecek alanlarımız olur. Benim aklıma gelen konu başlıkları bunlar sizlerde aklınıza gelen, ilginizi çeken, ben bu alan olursa müdavimi olurum diyenler aklınıza gelebilecek bölüm başlıklarını bu konu altına yazın tartışalım ve bir sonuca ulaşalım




 
Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst