Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Dünyaca Ünlü Dev Bankadan Ücretsiz Cinsiyet Değişimi

Esma

Esma

Trans Kadın
Yönetici
Denetleme Kurulu
Mesajlar
8,778
Tepkime puanı
9,345
Yaş
29
Konum
Türkiye
Meslek
Yönetici
Dünyaca Ünlü Dev Bankadan Erkek Çalışanlara Ücretsiz Cinsiyet Değiştirme Ameliyatı
Dünyanın önde gelen yatırım bankalarından Goldman Sachs, Londra'daki şubelerinde çalışan erkeklere, "Ücretsiz cinsiyet değiştirme ameliyatı" imkanı tanıdı. Yetkililer şirket içindeki "Yaşlı erkekler kulübü" atmosferini kırmak için bu kararın alındığını duyurdu.

Dünyanın önde gelen yatırım bankalarından Goldman Sachs, Londra şubesindeki çalışanların sağlık sigortalarına ücretsiz cinsiyet değiştirme ameliyatını ve hormon tedavisini dahil etti. Daily Mail'in haberine göre, şirket yetkilileri, çalışanların çoğunun erkek olduğunu ve "Yaşlı erkekler kulübü" olarak tanımladıkları atmosferi ortadan kaldırmak için böyle bir karar aldıklarını vurgulandı.
KADINLARIN TÜP BEBEK MASRAFLARI DA KARŞILANACAK
ABD merkezli bankanın ayrıca, kadınların da tüp bebek masraflarını karşılayacağı belirtildi. Başkan Yardımcısı Richard Gnodde, "Bu sayede kadınların şirkette kalmasını ve kadın istihdamını kuvvetlendirmeyi sağlayacağız. Eğer kurumumuz bünyesindeki görevliler başka ülkede çalışıyorsa onların anne sütlerinin kargo sürecini biz üstleneceğiz" dedi.
6 BİNDEN FAZLA ÇALIŞANI VAR
İngiltere'de çalışanlarına böyle bir olanak sağlayan ilk şirket olan Goldman Sachs'ın 6 binden fazla çalışanı olduğu ve çoğunu erkeklerin oluşturduğu biliniyor.

Kaynak: https://www.haberler.com/dunyaca-unlu-dev-bankadan-erkek-calisanlara-11452808-haberi/
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst