Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Forum ahalisine soruldu....

  • Konbuyu başlatan Esma
  • Başlangıç tarihi
Esma

Esma

Trans Kadın
Yönetici
Denetleme Kurulu
Mesajlar
8,778
Tepkime puanı
9,345
Yaş
29
Konum
Türkiye
Meslek
Yönetici
Arkadaşlar malum son günlerde forumla ilgili çeşitli istekler çeşitli şikayetler alıyorum, forumdaki durgunluğunda farkındayım. Fakat son 3 aydır şehir dışında evimden uzak olmam ve 2 aydır da yurtdışı seyahatim nedeniyle çok fazla ilgi gösteremedim. Dün itibariyle evime ulaştım ve esma için çeşitli düzenlemeler yapıyorum.
Hazır artık rahat rahat yaşayabilirken bir de istedim ki sizin isteklerinizi göz önünde bulundurup foruma ortak olarak bir çeki düzen verelim.

Benim kafamdaki fikirleri buraya döküyorum. Beğenen beğenmeyen herkes yorumunu yazsın ortak bir sonuca ulaşalım.

1-) Öncelikli olarak forumdaki "herkese açık alan" bölümü ile sizin fotoğraflarını bölümü yer değiştirilecek.

Bu paragrafları yazarken bu ilkemi çoktan hallettim bile. Artık herkese açık alan ile özel alan kargaşası kapanmıştır. Bundan sonra sizin fotoğraflarını bölümündeki fotoğraflar her kayıtlı üye tarafından görülebilirken "vıp bölüm" kısmı ise sadece onaylanmış üyelikler tarafından görülebilecektir.

Daha önce sizin fotoğraflarını bölümünde yüzünü paylaşan onaylı arkadaşlar endişe etmesin eski sistemdeki konular değiştokuş edilerek yer değiştirilmiştir. Yani daha önce sizin fotoğraflarınız bölümünde paylaştığınız konular şuanda VIP bölümde, Herkese açık alanda paylaşılan konular ise "sizin fotoğraflarınız" bölümüne taşınmıştır

burada kategoriler arası transfer ve yer değişikliği olmuştur köklü bir değişiklik değil

2-) Ön kayıt üyelikleri yani sohbeti açılmış olan şuanki mevcut üyelikler cinsel yönelimlerine göre "cd a, cd ap, hayran a vs..." şeklinde nick nameleri renklendirilecek forumdaki hakim olan yeşil nick name yazısı her üyenin yönelimine göre farklı renklere bürünecektir. Tabi bu süreç içerisinde daha önce üyeliğini onayladığımız onaylı olan üyeliklere facebook, twitter vs diğer platformlardakine benzer şekilde "mavi" onaylı işareti verilecek, onaylanmış ve onaylanmamış üyelikler kolaylıkla anlaşılabilecektir.


3) Fotoğraf ve üyelik onayları için yıllardır sürdürdüğüm onay işi, benim tarafımdan seçilecek olan forumda sürekli aktif kişilerden ve katılımcı kişilerden oluşan bir komisyona devredilecek olup alacağı alacağı "geçerli" sayısına göre daha hızlı bir onay verilecektir.
Böylece yıllardır "esma konumu neden onaylamadın" karmaşası son bulacaktır.
Örnek veriyorum benim belirlediğim 10 kişilik ekipten 3 olur alan konu onaylanacak ve konu onaylanacaktır. Böyle fotoğrafları sadece benim değil 5-10 kişilik ekibin onayına tabi olmuş olacaktır. Demokratik bir süreç olsun istiyorum.

4) Geyik konular için bazı bölümler oluşturulup cdlik dışında günlük sohbet muhabbetini edebileceğiniz kategori oluşturup bu alanda serbest konu paylaşımı yapılabilsin istiyorum
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst