Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Foto Paylaşımında Onay Şartı

  • Konbuyu başlatan BiCenk
  • Başlangıç tarihi
BiCenk

BiCenk

Crossdresser
Mesajlar
1,406
Tepkime puanı
330
Konum
İstanbul
Meslek
CdTurks Yöneticisi
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce açıkladığımız fotoğraf paylaşım kriterlerine çoğu üyenin uymaması nedeniyle an itibariyle fotoğraf paylaşımına ONAY şartı getirilmiştir.

Şu andan itibaren fotoğraf paylaşımı yapıldığında, öncelikle yönetici arkadaşlar, fotoğrafların uygunluğunu kontrol edecek ve uygun görmesi durumunda konuyu onayladıktan sonra konu sitede tüm üyelere görünecektir.

Uygun görülmeyen konular silinecek, silinen konular için paylaşımı yapan üyeye herhangi bir bildirim yapılmayacaktır. 

Lütfen, paylaşım yaptıktan sonra "benim fotoğraflarım nerede kaldı, ne zaman onaylanacak" gibi sorular sormayınız. Hiçbir yönetici burada bir ücret karşılığı çalışmadığı gibi, 24 saatte burada olma imkanına sahip değildir. 

Uygun olan yönetici en uygun zamanda konuyu onaylayacak ya da silecektir. Tahmini bekleme süresi en fazla 2 gün olacaktır diye düşünüyorum... Aynı üyenin kısa sürelerde çok fazla konu açması durumunda bu süre uzayabilir.

İşleyişi özet geçmek istiyorum.
1- Paylaşım yapacak üye, yeni konu açarak, açıklamalarını ve yüklediği fotoğrafların linklerini konuya ekleyecekler.
2- Açılan konu sitede üyelere görünmeyecek ve onay kutusuna düşecektir.
3- Onay kutusuna düşen konu, yöneticilerce incelenecek ve uygun görülürse onaylanacak ve sitede görünmeye başlayacaktır.
Eğer konunuz sitede uzun süre geçmesine rağmen görünmüyorsa, konunuz uygun bulunmayıp silinmiştir.

Tek fotoğraf paylaşımı yapılan eski konular yoruma kapatılmış olup, yeni açılacak konularda tek fotoğraf paylaşılması durumunda konu onaylanmayarak direk olarak silinecektir.

Fotoğraf Paylaşım Kriterleri

- Fotoğraflarda ya yüz tamamen açık selfie (özçekim) fotoğraflar kullanılacak ya da tamamen vücut açık, yüz kapatılmış şekilde olacaktır. Ancak fotoğraflarını kendileri çekmek zorunda olan üyelere kolaylık sağlayabilmek adına vücudun 3/4 oranında görünmesi yeterli kabul edilecektir.​
- Sadece popo, bacak veya vücudun bir bölümünü içeren yakın fotoğraflar kabul edilmeyerek silinecektir.


Fotoğraf paylaşım kriterleri ve diğer genel kurallar için lütfen alltaki linki tıklayarak okuyunuz! Okumamış olsanız dahi kurallardan sorumlu olduğunuzu unutmayınız.
Genel Paylaşım ve Uyum Kuralları
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst