Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Kadın Ayrımcılığı

  • Konbuyu başlatan Timy
  • Başlangıç tarihi
Timy

Timy

Uzaklaştırılmış
Mesajlar
171
Tepkime puanı
499
Konum
İstanbul, Türkiye
Meslek
.
Solda erkek bedeninde doğup büyüyen, yüzmede erkek kategorisinde yarışırken 462. olurken dün kadın kategorisinde “birinci” olan Lia Thomas, sağda 1., 2. ve 3.Emma Weyant, Erica Sullivan ve Brooke Ford.

Geçtiğimiz günlerde metrobüste, fiziksel ve yaş özelliklerimiz neredeyse eş değerde olan, sağlıklı biyolojik bir kadına aynı koltuk için hamle yaptığımızda yer verdiğimi profil mesajımda paylaşmıştım. Ve bugün bu fotoğrafla haberi okuduğumda ,ne kadar yanlış bir şey yaptığım sonucuna vardım. Bu fotoğrafı görünce içim titredi ve o kadının ( aynı fiziksel şartlar ve durum söz konusu olanlar için) benim insani davranışımı haketmediğini ,linçleneceğimi bilsem de söylemek isterim. Kadınlar erkeklerden çok daha ayrımcı ve vicdan yoksunu.

Screenshot_2022-03-19-13-12-47-582_com.twitter.android.jpg
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst