Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Kadın Kıyafetleri Giyip Savaştan Kaçmaya Çalışan Ukraynalı Adam Sınırda Yakayı Ele Verdi

  • Konbuyu başlatan ilovecd123
  • Başlangıç tarihi
ilovecd123

ilovecd123

Biyolojik Erkek
Mesajlar
174
Tepkime puanı
139
Konum
İstanbul, Türkiye
Meslek
Karmaşık


Rusya- Ukrayna savaşında 12. güne girildi. Ukrayna’da şehirler bombalandı, yüzlerce insan hayatını kaybetti. Vatandaşların büyük bir bölümü orduya katılıp işgale karşı mücadeleye katıldı. Kadın ve çocukların oluşturduğu bir kitle ise sınırlara akın edip ülkeden ayrılmaya çalıştı.

SINIRDA YAKALANDI​

Uygulanan sıkıyönetim nedeniyle 18-60 yaş arası erkeklerin ise ülke sınırları dışına çıkması yasaklandı. Sosyal medyada paylaşılan ve Ukrayna basını tarafından da aktarılan görüntülere göre bir şahıs, sınırı ilginç bir yöntemle geçmeye çalıştı.

KADIN KIYAFETİ GİYMİŞ​

Sınırdaki yetkililer, kadın kılığına bürünen kişiden şüphelendi. Polonya’ya geçmeye çalıştığı belirtilen şahsın girişimi, sıkı kontroller sayesinde başarısız oldu. Yüzünden endişeli olduğu anlaşılan söz konusu şahsın fotoğrafları, “İlginç bir mülteci sınırda yakalandı. Kahramanı tanıyın.” notuyla paylaşıldı.

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst