Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Missouri'li Drag Kraliçesi Baba Darin Ingold ve onun durumunu bilen 9 Yaşındaki kızı

duyguSelin

duyguSelin

Trans Gender
Onay Kurulu
Mesajlar
439
Tepkime puanı
1,503
Konum
İstanbul
Meslek
Sanat Yönetmeni
Drag kraliçesi bir babanın, toplumun tüm eleştiri ve baskılarına karşın yalnız büyüttüğü 9 yaşındaki kızı ile olan yaşamından kesitleri çevirerek haber olarak aktarıyorum.

Rebecca Drew’un haberi;

Sizlere, 17 Yaşında baba olduktan sonra 9 yaşındaki kızının makyaj malzemeleri ile oynamasına izin veren İnanılmaz Drag Kraliçesini takdim ediyorum, iyi bir ebeveyn olmadığı yolunda eleştiriler alan baba, kızının onun crossdresser yönünü bilmesinden etkilenmediğini iddia ediyor !

ABD’nin Missouri eyaletindeki Springfield şehrinde bir çağrı merkezi sahibi ve etkin bir Drag Kraliçesi olan Darin Ingold (26), dağılmış bir ailede büyüdü ve henüz onu iki yaşındayken terkeden bir annesi vardı. Madde bağımlısı babası ile birlikte yaşarken sürekli olarak taşınmalarından ötürü çok zor arkadaşlıklar edindiğini hatırlıyor.

Küçük yaşlarından beri içinde bu eğilimi hissettiğini ve giyinmeye başladığını söyleyen Darin, bu yüzden okulda karşılaştığı zorbalık ve olumsuzluklardan ötürü 16 yaşında okulu bırakarak garsonluk yapmaya başlamış. Her zaman kadın kıyafetleri giymekten zevk alan Darin, Drag kraliçesi Angelina Dupree’den ilham alarak ilk drag gösterisini ikinci kişiliği olan Nikko Arises olarak 2011 yılında yapıyor.

Bu arada kendisi gibi zor bir hayatı olan bir kızla tanıştı ve birlikte yuva kurmayı başardılar. Hemen sonrasında ise eşinin hamile kalması ile henüz 17 yaşında iken kızı Addison dünyaya geldi. Kendisi de sorunlu bir çocukluk yaşadığından iyi bir baba olacağına kendi kendine söz verdi.

Çevresi tarafından ikili yaşantısı nedeniyle kızına kötü örnek olacağı yönünde eleştiriler alırken önceliğini kızının sağlıklı bir birey olarak büyümesine adadı. Addison, babasının ikinci kişiliği olan Nikko’yu ve babasının bu hobisini sevdiğini söylüyor ve o makyaj yaparken o da onunla birlikte makyaj malzemeleri ile oynayarak hazırlanıyor.


DARIN MAKYAJ YAPARKEN..

Annesinden ayrı geçen çocukluğu sırasında annesi ile bağlantı kurmaya çalıştığında annesinden “i..ne” veya benzer acı verici sözler işiten Darin çocukluğu boyunca durumundan ötürü alaya maruz kaldığını söylüyor. “Çocukken ne yapmamam gerektiğini öğrendim ve sürekli çocuğum olursa olabileceğim en iyi ebeveyn olmak için gayret göstereceğimi söyledim. Her gün, her gün daha iyi bir ebeveyn olmaya, rahat bir evde etkinlikler düzenlemek ve mahalledeki çocuklarla onu sosyalleştirmek yoluyla, okul etkinliklerinden sonra evde ise makyaj eğlencesi ve sevgiyle onun mutlu ve sağlıklı bir çocuk olmasını sağlamaya çalışıyorum.”



ADDİSON OKULA HAZIR.

“Çocukken, babam öğrenene kadar makyajla oynamaya ve giyinmeye devam ettim. Sorunlardan böylece kaçıyor ve aynada kendime bakıyordum.”

“Sonra 2011'de ilk drag show'umu yaşadım. Her zaman sahne ve oyunculuktan hoşlanmışımdır. Sonrasında bu deneyimi o kadar çok sevdim ki hala sürdürüyorum. İlk defasında çok gergindim ve sahneye adım attığım ana kadar heyecandan titriyorum, ama sahneye çıkar çıkmaz bu heyecan beni tamamlayan bir deneyime dönüşüyor.”




ADDİSON VE DARİN BİRLİKTE PİŞİRMEKTEN HOŞLANIYORLAR..

“Bu duygu şaşırtıcı ve o sahnede sahip olabileceğiniz tüm duyguları izleyicinize aktarma anı en güzel şeylerden biri. Drag kraliçesi olarak sahnede performans göstermediğim zamanlarda ise, hayranlarım ve takipçilerim için sosyal medya içeriği oluşturmaktan zevk alıyorum. ”

Nikko Arise'ye dönüşmek, Darin'i iki buçuk ila üç saat arasında bir zamanını alıyor. Ne yazık ki, kadın gibi giyinmeye olan tutkusundan dolayı uygun bir baba olabileceğini düşünmeyen insanlar tarafından sürekli olarak utandırılıyor.



NİKKO kişiliğindeki DARİN.

“Okulda ve sosyal çevremizdeki birçok insan tarafından kızım için bir ebeveyn olarak uygun olmadığım söylenerek bastırılıyorum, ancak ebeveyn olma yeteneğimin değişimimden ve ikinci kişiliğimden etkilenmediğini ve asla kızıma zarar vermeyeceğimi kanıtladım” diyor..

“Drag Kraliçesi olmak ve giyinerek dönüşmeyi, basitçe kişiliğim, öz benliğim ve ebeveynlik yeteneklerim üzerinde olumsuz bir etkisi olmayan sanatsal yeteneklerimin bir parçası olarak görüyorum.”

“Addison, aslında zararsız bir karakter yarattığımı ve beni ben olduğum ve asla değişmeyeceğim için sevdiğini biliyor. Bazı insanların dini inançlarından kaynaklanan gelenekçi yaklaşımlarının Addison için iyi olmadığını düşünüyorum. Hayatımda negatif enerji için zamanım yok, bu yüzden sadece insanların düşüncelerine saygı duyuyorum ve hayatımı sürdürüyorum. Bana göre ben harika bir ebeveynim.”

“Kimilerine göre Addison’un makyajla oynaması kötü ve bu benim hatam, ancak buna cevabım çok basit. O bir çocuk ve çocuk olmak istiyor. Makyajla oynamasında yanlış olan hiçbir şey yok, o bir çocuk ve buna da saygı duyduğuma eminim.”

Darin için Nikko olmak, her performansın biraz da farklı olmasıyla gevşemenin ve rahatlamanın bir yolu. Sonuçta, Darin her şeyin mümkün olduğunu ve bunun nasıl gerçekleştiği ve nereden geldiğinin önemli olmadığını, aklına koydukları her şeyi başarabileceklerini göstermek istiyor.

“Her performansta gösteriyi değiştirmeye çalışıyorum. Her performansımı düşünerek ve planlayarak çok zaman harcıyorum. Kostüm hazırlamak ve sanatımı uygulamak için çok zaman harcıyorum ”diyor.

“Drag kraliçesi gösterileri yaşamla başa çıkmama yardımcı oluyor. Hayal kırıklıkları, stres, endişe, öfke ve her şeyden kurtulmamda bana yardımcı oluyor. Kendi sanatsal karakterinizi yaratabilmek ve bu enerjiyi halka salıverebilmek inanılmaz.

Not:
Yazım hataları ve cümle düşüklüklerinin kusuruna bakmayın, çeviri biraz aceleye geldi. Sevgiler herkese, bir haber de ben ekleyeyim dedim,

Ekli dosyayı görüntüle 12514

Ekli dosyayı görüntüle 12515

Ekli dosyayı görüntüle 12516

Ekli dosyayı görüntüle 12517

Ekli dosyayı görüntüle 12518
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst