Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Nefretinizi üzerimizden çekin!!!

BoraMajor

BoraMajor

Biyolojik Erkek
Mesajlar
2,291
Tepkime puanı
1,557
Yaş
38
Konum
İstanbul
Meslek
Hamal
Screenshot_2019-02-28-00-21-43-469_com.twitter.android.jpg

IMG_20190228_002545.jpg

Yukarıdaki görseli "homofobik" olduğunu sandığım bir arkadaşımın Facebook paylaşımında gördüm ve uzun zamandır kullanmadığım Twitter hesabıma ulaşıp sizlerle paylaşmak üzere ekran görüntülerini aldım Tabi bu görsel ve görsele konu olan şahsın kişisel yorumu beni düşünmeye sevketti.Dilim döndüğünce ,kalemim yettiğince bir şeyler söyleyerek sizlerin ilgisine sunmak istiyorum.

Nefret öğrenilen bir şey ise sevgi genetik kodlama sonucu zaten var olan bir duygu mudur.Sevginin yokluğu mu nefreti doğurur yoksa nefretin varlığı mı sevgi gereksinimini ortaya çıkarmıştır.

Homophobia "homo"(insan,adam) "phobia"(korku veya nefret) kelimelerinin birleşminden oluşuyor olması insan türü için bir ironi midir yoksa etimolojik bir espriden mi ileri gelir

Kafamdaki deli sorular yeterince anlamlı mı ?

Gelelim bencesi şudur dediğim cevaplarıma

Sevgi öğrenilen/eğitilebilen bir duygu halidir.Eksik ve yanlış öğretim sevgi sunumunun belirli kalıplar dahilinde kısıtlamaya maruz kalması ile çemberin dışında kalan gruplara sevgisizlik kendi gelişimi içinde nefreti doğurur.Bakınız kadına, eşcinsele, hayvanlara ve ötekileştirilmiş bireylere toplumlara karşı tahammül edememe durumudur.Siz ne düşünüyorsunuz ?

Homofobi yani homofobik bireylerin eşcinsel yönelimi olan hemcinslerine,karşı cinslerine karşı tutumu toplumsal öğretilerin ve dinsel mitlerin etkisinde kalmış olmanın getirdiği asla makul dayanağı olmayan bir nefret çeşidi olduğunu düşünüyorum.Sizce homofobiyi doğuran ve eşcinselliğe karşı koyan kesime haklı olduğunu düşündüren en gerçek sebep nedir ?
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst