Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

o dilinizi cekin artık üzerimizden (Çağla AKALIN)

nesly su

nesly su

Trans Kadın
Mesajlar
1,067
Tepkime puanı
2,092
Konum
Ankara
Meslek
ejderya eğitmeni
Çağla Akalın, “Eşcinsellik Terörizmi” kitabının yazarı tarafından yapılan fobik açıklamalar üzerine yazdı: “Yeter! İnandıklarınız için yeter, Allah Muhammed aşkına yeter!”

Lütfedip, eşcinsellik yönelimli olan kişilerine saygı duymuş, muş. Ama bunu okullarda orda burda yaymak ve özendirmek PKK ve FETO’dan daha kötüymüş, müş. Siyasal oluşumlarda olmasının sebebi sanatçı olmalarındanmış, mış. Her boyutunu araştırmış, mış.
Ayakta alkışlıyorum, Orhan Pamuk’a verilen ödülün geri iade edilip bu çok yönlü yazarımıza verilmesini derhal emrediyorum. Duydunuz rica değil emir. Bu kadar vahşi olduğumuz için rica etmeyiz biz çünkü.
Artık cinsiyeti de geçtim İnsan olarak kul olarak ya da bunların gözüyle yaratık olarak Allah’a canımı alması için dua ediyorum.
Din sizin, Ahlak sizin, Toplum sizin, Allah sizin
Her şeyi araştırdınız da yahu bu insanları kimler tercih ediyor diye neden araştırmıyorsunuz? Kendinizi bu topluma tanıtıp popüler kültürün parçası olmak adına bu insanları bu kadar caniymiş gibi göstermek, haklarını yemek, çiğnemek, ezmek kul hakkı sayılmıyor mu? Bizleri yönetenler yasa çıkarıcılar sizler ne zaman bu nefret söylemlerine dur diyeceksiniz? Bizler ne zaman bu ülkede "insan" olduğumuzu hissedeceğiz?
Kimsenin karısına, kızına, çoluğuna, çocuğuna ekmeğine namusuna yan gözle bakmazken, düşeni koruyup sokaktaki hayvanına kadar sahip çıkarken, vatanı milleti ve ahlaki değerleri üzerinden rant sağlamadan tek gaye’si nefret cinayetine kurban gitmeden, bunca kötü zihniyetli insanların varlığına rağmen, yaşamaya çalışan bizleri ALLAH RIZASI İÇİN malzeme yapmayın.
Bizler çok zor şartlar altında her an öldürülme korkusu ile yaşamaya çalışan, iş aş ve barınma hakkımız sağlanmadığı için zorunlu olarak yaptığımız işlerin acısıyla ayakta durmayı başarabilen, her ay öldürülen katledilen kişileriz. Ben bir vatandaş olarak artık bu tarz nefret söylemlerini görmek duymak istemiyorum.
Yeter! İnandıklarınız için yeter, Allah Muhammed aşkına yeter!
O dilinizi artık çekin üstümüzden.

Ekli dosyayı görüntüle 13331
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst