Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Rus Rockçı, Kız Arkadaşının Kesik Kafasıyla Cinsel İlişkiye Girdi

  • Konbuyu başlatan Esma
  • Başlangıç tarihi
Esma

Esma

Trans Kadın
Yönetici
Denetleme Kurulu
Mesajlar
8,825
Tepkime puanı
9,376
Yaş
29
Konum
Türkiye
Meslek
Yönetici
Uyuşturucu etkisindeki Rus genç, kız arkadaşını 53 kez bıçakladı, kafasını kesti. Ardından elbisesini giydiği kız arkadaşının kesik başıyla cinsel ilişkiye girdi
Rusya'nın güney batısında bulunan Voronezh şehrinde geçen senenin temmuz ayında yaşanan korkunç olayda 'P.ssy' lakaplı rock müzisyeni, kız arkadaşının kafasını kesti. Ardından kız arkadaşının kesikbaşıyla cinsel ilişkide bulundu. Korkunç cinayeti çözen Voronezh polisi dehşet verici olayın ayrıntılarını basınla paylaştı.


TERK ETMEK İSTEYEN KIZ ARKADAŞININ KAFASINI KESTİ

Soyadı, kanuni gerekçelerle açıklanmayan Aleksandr U.'nun (23) sapkın davranışlar sergilemesi kız arkadaşı Viktoria V.'yi (22) şüphelendirdi ve tedirgin etti. Aleksandr'ın kendi elbiselerini giydiğini ve makyaj yaptığını gören Viktoria, erkek arkadaşını terk etmek istedi. Bunun üzerine başlayan tartışma sonrası kız arkadaşını 53 kez bıçaklayan Aleksandr daha sonra Viktoria'nın başını gövdesinden ayırdı.


KESİK BAŞLA ORAL İLİŞKİ
Yüksek dozda uyuşturucu etkisindeki genç adam, kız arkadaşının kesik başı ile oral yoldan cinsel ilişkide bulundu.

YÜKSEK DOZDA UYUŞTURUCU

Polis raporuna göre; cinayet gecesi alkol alan Aleksandr, sokak jargonunda drone, miyav miyav, banyo tuzu, beyaz büyü isimleriyle bilinen 'Mephedrone' adlı uyuşturucuyu yüksek oranda kullandı.

KADIN ELBİSELERİ GİYİYORMUŞ
Polisin sorguya aldığı rock grubundan arkadaşları, Aleksandr'ın kadın elbiseleri giydiği, mastürbasyon yaptığı, yoğun şekilde uyuşturucu kullandığı için onu uyardıklarını anlattılar.


GRUPTAN ATMIŞLAR
Bütün konuşma çabalarına ve uyarılara rağmen genç adamın ihtarlara kulak asmadığını bunun üzerine gruptan attıklarını ifade ettiler.

AKIL HASTANESİNE YATIRILDI
Cinayet soruşturması sonucu genç adamın akıl sağlığının yerinde olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine Aleksandr U., hakkında cezai ehliyeti olmadığı gerekçesiyle yargılanmadan ve süre belirtilmeksizin bir akıl hastanesinde denetim altına alındı.


 
Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst