Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Sitede yaşanan Sertifika-Güvenlik Sorunu

Esma

Esma

Trans Kadın
Yönetici
Denetleme Kurulu
Mesajlar
8,694
Tepkime puanı
9,299
Yaş
29
Konum
Türkiye
Meslek
Yönetici
Arkadaşlar şu konu sabahtan beri açılıp duruyor kimsede durumuma bakıp okumaya yeltenmemiş şuraya bi açıklama bırakayım
Sitenin güvenlik sertikası yani ssl, https sertifikası mevcuttur ve cloudflare isimli firewall cdn hizmetinden sağlanmaktadır.

Son bir haftadır sitede bir yavaşlama mevcuttu ben "acaba güvenlik seviyesini arttırdığım için site geç mi yükleniyor" diye bir haftadır bi o ayarı açıyorum bir diğerini kapatıyorum. Dün de tüm güvenlik butonlarını kapatmışım ki tarayıcılarınız bu yüzden "Sitede güvenlik açığı vardır parolalarınız çalınabilir" gibi benzer uyarı ikazları vermiştir. Neyseki sorunu gördüm tekrar şuanda tüm güvenlik ayarlarını açtım. Ve bir haftadır problem yaratan sorunun kaynağını buldum teknik olarak ilgiliyim bilgiliyim diyen arkadaşlar için "hotlink" açılmış resim ve java dosyalarının yüklenmesinde problem yaşanıyordu dün onuda çözdüm.

Bukadar evham yapacak dert edecek bir durum yok herşey kontrol altında. Güvenlik zaafiyeti falan filan yanılgısına kapılmayın benim güvenlik konusunda nekadar titiz olduğumu 4 yıldır anlayamadıysanız beni tanıyamadıysanız o problem sizindir.
Post automatically merged:

Sertifikayıda şuraya ekleyeyim birileri görsün sonra vah vuh etmeyin
2034'e kadar yaşarsanız yenilediğimizi görürsünüz
Ekran Alıntısı.PNG
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst