Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Toplumun İki Yüzlülüğü

  • Konbuyu başlatan Trident
  • Başlangıç tarihi
Trident

Trident

Biyolojik Erkek
Mesajlar
231
Tepkime puanı
521
Yaş
62
Konum
İstanbul, 2 seneye kadar Urla’lı olacağım
Meslek
Kamudan emekli
6 yaşında evlendirilen küçük kız çocuğunun dramı üzerinden toplum dediğimiz güruhun çifte standardına değinmek istedim.

Dinle kesinlikle ilgisi olmayan yobaz grupları , ahlak, etik sınırları dışında kendilerince sözde dinler yaratmışlar ve bunları toplum içinde yayma çabası içerisindeler ve destek de görüyorlar.

İstanbul sözleşmesinden çıkılmasının temel sebebi de bunların ısrarıdır.

Çelişkiye bakın ki, aklı başında, yaşını başını almış, kendisini bilen tanıyan insanların cinsel tercihlerde bulunmasına olumsuz tepki veriyorlar ve sanki insanların farklı cinsel tercihlere yönelmeleri veya kendilerini başka cinse ait hissetmeleri bulaşıcıymış gibi davranıyorlar.

Buna karşılık bu son olayda olduğu gibi henüz kendisini bile bilmeyen küçücük bir çocuğu evlendirmekte tereddüt etmiyorlar ve bunu din kılıfına uyduruyorlar.

Bu toplumdaki müthiş bir çürümenin görüntüsüdür. Bu çürüme yeni başlamadı. Bunu hepimiz biliyoruz. Ancak bu şekilde devam ederse bu görüşler toplumda normal olarak kabul görmeye başlayacak.

Görünürde ahlak düşkünü sahtekar toplum bu gibi olaylara, davranışlara, öğretilere karşı tepki vermedikçe boyutlar geri dönülmez hale gelecektir.

Mini mini bir çocuğu evlendirmek, hatta onun sözde kocası tarafından istismara uğraması normal, ama yaşını almış, aklı başında insanların cinsel tercihlerini yaşamaları normal dışı.

Sokakta bıçkın bıçkın gezen bir çok maçonun aslında pasif gayler olduğunu biliyoruz. Ama bu maço bıçkınlar yeri gelince ahlak bekçisi, namus bekçisi kesiliverirler. Çünkü toplum nezdinde onlar ağır abidirler, maçodurlar. Halbuki en büyük tehdit bu kafalardır.

Bu toplum iki yüzlü diyeceğim ama “yüzsüz”, “arsız” sıfatları daha uygun diye düşünüyorum.

Ülkenin en büyük tehtidi “LGBT” aman diyeyim dikkatli olun çünkü bulaşıcıdır.😉
O nedenle toplumun sağlığını korumak adına LGBT ile uğraşıyorlar.

Bu arada benim LGBT ile bir irtibatım olmadı şimdiye kadar. Sempati duyarım. Sadece olur da konu farklı anlaşılır diye yine de bu girdiyi yapmak gereği duydum.

Herkese sağlıklı, mutlu, güzel günler diliyorum.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst