Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Ünlü Dizinin Oyuncusu Trans Birey Olduğunu Açıkladı...

Esma

Esma

Trans Kadın
Yönetici
Denetleme Kurulu
Mesajlar
8,694
Tepkime puanı
9,299
Yaş
29
Konum
Türkiye
Meslek
Yönetici

Trans olan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz'ın eski konuşması gündemde​

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan ve trans olan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz eski konuşmasıyla gündemde. Yılmaz'ın, 2020'de 27’nci Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde ‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü’ alırken, sahnedeki konuşmasında, "Bir de bunun ‘Umut Veren Kadın Oyuncu Ödülü'nü alırsam bu iş benim için tamamdır" dediği ortaya çıktı.


Birçok tiyatro oyununda rol alan ve televizyon dizilerinde de boy gösteren, en son rol aldığı Çukur dizisiyle geniş kitleler tarafından tanınan Ahmet Melih Yılmaz, trans kadın olduğunu açıkladı.

2020 yılında Adana Altın Koza Film Festivali'nde 'Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görülen, Çukur'da Timsah Celil olarak hafızalara kazınan ve son olarak Cam Tavanlar dizisinde Şinasi karakteriyle izleyici karşısına çıkan Yılmaz, cinsel kimliğini saklamıyor.

33 yaşındaki oyuncu, değişimini sosyal medya paylaşımlarıyla gözler önüne seriyor.


Instagram ve Tiktok'ta değişimiyle ilgili paylaşımlar yapan oyuncu, son haliyle gündeme geldi.






TikTok hesabını aktif olarak kullanan ve şimdilerde Ankara'da yaşayan oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafının altına, ''Ben bütün benlerimi seviyorum esasen. Sizi bilemem tabii'' notunu düştü.

Yılmaz, TikTok'ta yaptığı bir yayın sırasında, ''Travestiyim diye ayol diye konuşmak zorunda değilim, travestiyim diye dudaklarımı da yaptırmak zorunda değilim" ifadesini kullandı.


2013 yılında 'Kadınlar Aşklar Şarkılar' isimli tiyatro sahnesinde trans bireyi canlandıran Ahmet Melih Yılmaz, kendisinin de oyun sırasında tacize uğradığını söylemişti.


''Dans sahnesinde masaların arasında dolaşarak seyirciyle daha yakın olmak istedim. O esnada adamın teki çıkardığı 20 lirayı cebime sıkıştırdı" diyen Yılmaz, "Trans kadınların gerçek birer devrimci olduğunu düşünüyorum" demişti.




Kaynak: https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/trans-oldugunu-aciklayan-cukurun-timsah-celili-ahmet-melih-yilmazin-son-hali,WrVdQ4bQHUWRh55gAa8Wlw/Dq1DwY9rH0mFNMcXil49ZA
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst