Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Üyeliğimi Silermisiniz ?

  • Konbuyu başlatan Esma
  • Başlangıç tarihi
Esma

Esma

Trans Kadın
Yönetici
Denetleme Kurulu
Mesajlar
8,750
Tepkime puanı
9,331
Yaş
29
Konum
Türkiye
Meslek
Yönetici
Artık bu mesajdan bu istekten bıktım ve bunaldım. Sinirliyim ve doluyum. Buraya açık açık küfürlü bir şekilde yazacağım kimse kusura bakmasın.
Ulan forumda iki sohbet ettiğim güzelsin hoşsun dediğim birçok kişi kendisini forumun üstünde diğer üyelerden farklı görmeye başlıyor.
Buranın amacı "fikir alışveriş ortamıdır" bunu en başta belirttik ve üye olan herkeste bunun için üye olmuştur. Arkadaşımızın birisi konuya küfürsüz mizahi eleştirel bir yorum yazıyor. Konu sahibide kalkmış "sen kimsin benle böyle konuşuyorsun" diyerek basıyor küfrü.... Tabi @BoraMajor 'da benden önce davranıp vermiş uzaklaştırmasını. Burası kimsenin babasının çiftliği değil.

Forumda paylaşım yaparken yorum yazarken "esma burası gibisi yok farklı bir ortam seviyoruz burayı" ama engellenince "bu hak mı adalet mi, silin üyeliği mi" diye mesaj atıyor. Yeter bıktım bu kafadaki bu zihniyetteki embesil insanlardan. Ulan o engelleme buranın o seviyesinin korunabilmesi adınadır. Sen burayı güzel bulup belirli seviyede görüyorsan hepsi o kurallar sayesindendir. Buraya üye olurken "konu bütünlüğü korunması amacıyla üyelikler silinemez" şartını okuyup üye oldumu herkes ? ister okusun ister okumasın bu forumun şartıdır ve bu değişmez.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst