Forum ahalisine soruldu....

  • Konbuyu başlatan Esma
  • Başlangıç tarihi
esincik

esincik

Crossdresser
Onay Kurulu
Mesajlar
4,256
...biseks, aktif gay ve hetero tanımlarının suyu mu çıktı?

Olmaz, (Esincik devlet memuru modu) bu tanımlar daha genel kapsayıcılığı bulunan platformlar için uygun ama burası cd forumu, hal böyle olunca cd olmayanların burada bulunma amacına uygun, çok fazla kategorize edip, sulandırmadan, bulandırmadan, 2 taraf için de rahatsızlık vermeyecek, gereksiz alınganlıklara sürüklemeyecek bir şey olmalı.
Ben hayran tanımını hiç sevmedim ama çok üstünde de durmadım. İtirazlar hep karşı taraftan geldi. Mesela adımın altında cd p yazmasını da hiç sevmedim ama forum kuralı diye saygı duydum. Eğer burası bir arayış platformu değilse benim cinsel yönelimlerimin belirtilmesi çok gerekli değil. bunu kimsenin bilmesi gerekmez. Cd olduğum bilinsin yeter.
Aslında size Non-Cd mi desek hem ingilizce olunca havalı oluyor.
 
Azad

Azad

Uzaklaştırılmış
Mesajlar
1,643
Bu kullanıcıya bir cevap yazmak istiyorsanız, cezalı olduğunu lütfen unutmayınız.
O zaman en sade hali ile insan deyip geçelim, bir garip ADEMiz nihayetinde :extremelyhappy: :extremelyhappy: :extremelyhappy: Dallama, budaklama gerek yok, uzun da bir iş

ama "hayran" benim için ekşi ayran tadı verdi ;)

ve benim de cinsel yönelimin, kimseyi ilgilendirmez aynı fikirdeyiz bu bağlamda ama site kuralları gereği bir şeyler yazıldı, çizildi. Ha genel olarak burası sadece bir CD formu ise bize lüzum olmadığını, ta herkesi atarken forumdan Esma bacceee, o zaman dile getirmiştim. ;)
 
Linda

Linda

Trans Kadın
Mesajlar
215
Emeğine sağlık Esma, sayende bu forum bu kadar canlı

Kuzum bize bişey mi olacak, diyorum :) :) :) İlahi :extremelyhappy: :extremelyhappy: Hayran A nedir? Biseks, Aktif Gay yeterli gelmiyor mu? Ha sadece merakla takip ediyor ve henüz kararsız bir arkadaş ise ona da Hetero diyelim şimdilik :extremelyhappy: :extremelyhappy: :extremelyhappy: Çok mu zor? Cd tanımına envai çeşit statü aç, bize gelince Pop-star yarışmacı şakşakcısı muamelesi görelim :extremelyhappy: :extremelyhappy: :extremelyhappy: :p

Azad'a katılıyorum, CD Hayranı olsun ancak Aktif Erkek de olsun, kim hayran kim aktif bilelim
 
Son düzenleme:
Üst