Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Birtakım Şahıslara Duyurumdur...

  • Konbuyu başlatan Esma
  • Başlangıç tarihi
Esma

Esma

Trans Kadın
Yönetici
Denetleme Kurulu
Mesajlar
8,786
Tepkime puanı
9,347
Yaş
29
Konum
Türkiye
Meslek
Yönetici
Değerli forum halkı;

Bilmenizi isterim ki her defasında da belirttiğim gibi bu forumdan yıllardır tek kuruş kazancım olmadığı gibi her ay belirli tutardaki giderini kendim karşılıyorum.
İşin maddi boyutu önemli değil ama bu forumun oluşum sürecindeki, geçirdiği tasarım değişikliği ve düzenlemelerinin götürdüğü ZAMAN kavramının bir karşılığı yok.
Sizlerin sayesinde bugüne kadar bu noktaya geldik ve ilermeye devam ediyoruz.
Yıllar içerisinde hep istediğimiz bu ortamı hareketlendirecek bir rekabet ortamının olmasıydı ancak yıllar içerisinde çeşitli kişilerce denenmiş olsa da hep kısa sürdü ve sonuçsuz kaldı.
Bu günlerde öğrendim ki forumumuza alternatif forumun eski üyelerince yeni bir forum sayfası oluşturulmuş.
Bu durum bizim açımızdan büyük bir memnuniyetle karşılanmış olsa da görüyorum ki karşı şahıslar bizim forumumuzu kullanıp, bizim adımızı kötüleyip, bizim forumumuz üzerinde reklam yapma gafleti içerisine girmişlerdir.
İlgili şahıslar tespit edilip forumdan uzaklaştırılmışlardır.
Fakat son sözüm olarak ben onların yaptığını yapmayacağım forumlarının linkini aşağıya bırakıyorum. Ziyaret etmek isteyen kayıt olmak isteyen olursa bizden de selam iletsin.
Saygılarımla

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst