Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

CdTürk Yeni Üye Kayıtları

Esma

Esma

Trans Kadın
Yönetici
Denetleme Kurulu
Mesajlar
8,812
Tepkime puanı
9,363
Yaş
29
Konum
Türkiye
Meslek
Yönetici
Değerli Misafirimiz;

CdTürk's diğer forum sitelerinden farklı bir anlayışıyla açılmış , sadece forum sitesi olmaktan ziyade bir bilgi alışverişi ve dayanışma platformudur.
CdTürk's elit , cinsel arayış ve birliktelik amacı taşımayan üyelerden oluşan, crossdresser üyeler arasında bağ kurmak ve iletişim sağlamak amacına hizmet eden seviyeli bir platformdur.


Bu vesileyle forumda daha önce mevcut bulunan, amacından sapmış ve cinsel birliktelik arayışı için araç haline gelen "Cd Hayranı ve İzleyici Üye" üye grubu ve bu gruplara dahil üyelerin üyelikleri kapatılmış olup, bunların tekrar foruma girmesini önlemek amacıyla üye alımlarının sadece referans yoluyla gerçekleştirilmesi uygulamasına geçilmiştir. 


Refarans linkiniz varsa bu link aracılığıyla foruma kayıt olabilir , 
Referans linkiniz yok ise Facebook sayfamız aracılığıyla referans linki elde edebilirsiniz.
Link:https://www.facebook.com/cdturkscom/


Referans linkleri ile foruma üye olan üyeler, forumdaki ilgili Onay Başvurusu bölümüne fotoğraflarını içeren ve kendini tanıtan bir yazı ile konu açmak zorundadırlar.Açılan bu konu forum üyeleri ve ziyaretçiler tarafından görülemez ve yalnızca forum kurulunun görebileceği şekilde onaya sunulur.
İlgili crossdresser üyelerden oluşan onay kurulundan onay alan ve aktivasyon bekleyen üyelerin üyelikleri onaylanır.
Onaylanan üye Türk Crossdresser üyelerden oluşan eşsiz bir ortama adım atarak ayrıcalıklı bir ortama kabul edilmiş sayılır.

Değerli Ziyaretçimiz yukarıdaki belirtilen maddelerin gerçekleştirilmesi sizler için zor ve uzun olabilir ama emin olunuz ki bu kurallar, sizlerin daha güvenli bir ortamda bulunmanız için forum olarak ortak alınan kararlar doğrultusunda hazırlanmıştır.
Lütfen bu konuda sabırlı olup bizlere yardımcı olunuz.Güvenliğiniz ve gizliliğiniz bizim için önemlidir


-Saygılar CdTürk Yönetimi
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst