Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

İlk Crossdresser Hostesler

aleyna

aleyna

Trans Kadın
Mesajlar
768
Tepkime puanı
3,082
Konum
✈ 25.000 ft.
Meslek
kabin görevlisi
Crossdresser (TG) Hostesler

* Eski (Nostalji) Haber


Tayland’ın TG Uçuş Görevlileri: PC Hava Yolları Kabin Mürettebatı Alanında Çığır Açtı


Yeni bir Tayland havayolu şirketi dost canlısı göklere Crossdresser (TG) uçuş görevlilerinden oluşan ekibiyle çığır açan bir alternatif sunuyor.

Daily Mail'in haberine göre (İngiltere'de günlük çok okunan gazete), Asya'da rotaları olan bir charter havayolu şirketi PC Air, başlangıçta yalnızca erkek ve kadın uçuş görevlilerini işe almaya başlamış, ancak Crossdresser (TG) adaylardan 100'den fazla iş başvurusu aldıktan sonra fikrini değiştirmiştir.

Reuters'e göre, kabin ekibi için 19 kadın ve 7 erkek üyeye ek olarak adaylardan toplam 4 Crossdresser (TG) birey seçildi.

Dünyanın ilk olduğuna inanılan Crossdresser (TG) uçuş görevlileri 24 yaşındaki Chayathisa Nakmai, Dissanai Chitpraphachin ve Phuntakarn Sringern ile 26 yaşındaki Bayan Nathatai Sukkaset'dır.

Reuters'a verdiği demeçte, PC Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Peter Chan, ““Ben bir öncüyüm ve bu fikrimden sonra başka havayollarınında olacağından eminim" dedi.













P.C. Havayolları 2010 yılında Khun Peter Chan ("P.C.") tarafından kurulmuştur. Ocak 2012'de, PC Air'in filosundaki tek uçağı olan Airbus A310-200 Güney Kore'nin Incheon Uluslararası Havalimanında yakıt borçlarından dolayı haczedildi.


Haber programı...



PC Air 2011 Televizyon Reklamı



Eşitlikmi, Reklammı?

(Bu video buraya yüklenince göstermiyor ama,
üzerindeki Watch on YouTube cümlesine tıklarsanız seyredebiliyorsunuz!)



Johanna E. Hackl • May 1, 2017 at 7:07am UTC
Johanna E. Hackl (@johanna.e.hackl) • Instagram photos and videos




O'da Avusturya / Almanya'dan

 
Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst