Hoşgeldiniz CDTurks Türkiye'nin Crossdresser Ailesi

Türkiye'nin En Büyük Crossdresser Topluluğu olan forum sitemize hoşgeldiniz. Cdturks alternatif sitelerin haricine, cinsellik temasından uzak, bilgi alışverişi ve yardımlaşma üzerine kurulu bir ortamdır. Burada cinsel partner arayışı kesinlikle ve kesinlikte yasaktır. 2015 yılından bugüne kadar hizmet vermekte olduğumuz topluluğa sizde bize katılmak istemezmisiniz ?

Fotoğraf Paylaş

Sende çekmiş olduğun fotoğraflarları bizimle paylaşmak istemisin ?

Makyaj Tavsiyesi

Makyaj tavsiyelerine göz atmak veya bizimle paylaşmak istermisin ?

İletişime Geç

Forumla alakalı bir sorun mu var ? Hemen bizimle iletişime geç.

Onaylı Üyeliklere Ait Fesihler

  • Konbuyu başlatan Esma
  • Başlangıç tarihi
Esma

Esma

Trans Kadın
Yönetici
Denetleme Kurulu
Mesajlar
8,778
Tepkime puanı
9,345
Yaş
29
Konum
Türkiye
Meslek
Yönetici
Arkadaşlar onaylı üye statümüz hakkında hepinizin az çok bilgisi vardır.
Güvenilir ve forumda belirli bir aktifliğe sahip üyelerin ellerinde nick yazılığı kağıt ile fotoğraf çekip forumda paylaşmaları üzerine geliştirilmiş bir sistemdir.
Şuan için tek büyük artıları "VİP Fotoğraflar" bölümüne erişim imkanları söz konusuyken ilerleyen günlerde yeni artı özellikler ile güçlendirmeyi düşünüyorum.

Gelelim asıl mevzumuza bu sisteme ilk geçiş yaptığımızda forumdaki paylaşım seviyesi yüksek olan herkesi onaylı olarak kategorize edip sistemin oturmasını beklemiştik. Ancak uzun süredir görüyoruz ki 2017 2018 yılında paylaşım sahibi olmayan ve ya tek paylaştığı fotoğraf konusu Onaylı resimleri olan üyelerin onay avantajları feshedilmiştir.

Güvenin sağlanması ve ortamın düzenlenmesi amacıyla 207 onaylı üyenin tamamı tek tek gözlemlenerek inceleme sağlanmış ve onay statüleri tekrar gözden geçirilmiştir. Şuan mevcutta kalan 79 onaylı üyemiz bulunmaktadır. Onay durumları feshedilen arkadaşlardan istirhamım lütfen alınganlık göstermeden duruma anlayış göstermeleridir. Forumdaki aktivitenin arttırılması adına bu karar alınmıştır.

Tekrar onay alabilmek için ; mevcutta katılım seviyeleri yüksek olduğundan dolayı bir sonraki paylaşımlarında nicklerinin yazılı bulunduğu bir kağıt ile fotoğraf paylaşmaları durumunda onaylama işlemi yapılacaktır.

Anlayışınız için teşekkürederiz.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst